Elektro paletni viličarji z dvigom LIFTER

TX Series
Večja nosilnost, pomoč pri dvigu

TX Series, na voljo v več različicah. V osnovi je še vedno ročni paletnik, ki za dvigovanje tovora uporablja elektro motor. TX12 je serijsko opremljen s poliutretanskimi kolesi, kar zmanjša trenje in potrebno moč za premikanje. Kot je vidno že iz oznake je nosilnost modela TX12 1200kg.

GX serija
kompaktni paletnik

Serija GX nudi idealno rešitev za delo v manjših skladiščih. Narejen je iz visokokakovostnega jekla in ima močan zaščitni pokrov. Polnilec je integriran in omogoča polnjene kar preko običajne vtičnice. Izbirate lahko med poltrakcijskimi, trakcijskimi in gel baterijami.

GX serija s prostim dvigom
kompaktni paletnik

Serija GX nudi idealno rešitev za delo v manjših skladiščih. Teleskop s prostim dvigom mu omogoča še posebej učinkovito delo v nizkih prostorih. Narejen je iz visokokakovostnega jekla in ima močan zaščitni pokrov. Polnilec je integriran in omogoča polnjenje kar preko običajne vtičnice. Izbirate lahko med poltrakcijskimi, trakcijskimi in gel baterijami.

FX Series
učinkovita rešitev

Nova FX serija predstavlja učinkovito rešitev za zadovoljitev vseh možnih skladiščenj in ravnanje z raznimi tovori. Tehnologija(SEM) zagotavlja konstantno hitrost, tako s tovorom kot tudi brez, medtem ko je tranzistor MOSFET tisti, ki nadzira in omogoča nemoteno delovanje.

LX Series
Moč in nadzor

LX električni paletniki z visokil dvigom je profesionalni stroj za zahtevno manipulacijo po skladiščnih prostorih. Odlikuje ga izjemna kakovost cela vrsta serijske in dodatne opreme, zmogljive baterije. Je zelo okreten, vzdržljiv in vsestranski paletnik. Za nemoteno delovanje skrbi kontrolni tranzistor MOSFET in SEM motorji. Za najzahtevnejše uporabnike pa je na voljo tudi izvedba z dvojnim dvigom.

LX14 Triplex Series
Trpežen in vzdržljiv z visokim dvigom

LX14 s triplex teleskopom ima vse lastnosti običajne serije LX. Dodatno je povečana moč motorja na 3,0kW, teleskopi omogočajo dvig do 5000mm in seveda prosti dvig do 1700mm, ki omogoča vožnjo pod nizkimi prehodi in delo v nižjih prostorih.

GX-TX Straddle Series
Vsestranskost za večje obremenitve

Straddle Series modelov GX – TX ima vse prej omenjene kvalitete. Dodatno je zelo povečana bočna stabilnost, saj se lahko podporne noge razširijo na širino do 1500mm. Poleg izjemne stabilnosti je povečana tudi učinkovitost in možnost pristopa k odlagalnemu mestu, saj lahko širino med podpornimi nogami prilagodimo in s tem omogočim lažji dostop.

Elektro paletni viličarji za talni transport LIFTER

CX12 Series
Majhen, okreten in vsestranski

CX12 združuje kompaktnost , vsestranskost in privlačno obliko. Je idealen za preproste naloge v ozkih prostorih, saj so njegove dimenzije enake običajnemu ročnemu paletniku. Elektro paletnik CX 12 vam bo povečal učinkovitost in varnost pri delu. Najbolje se izkaže v majhnih trgovinah, veleblagovnicah, v notranjosti vozila / tovornjaka, v zelo ozkih hodnikih,… Nosilnost 1200kg.

CX14 Series
Velika moč in stabilnost

CX14 električni paletnik je na voljo v več različicah in je opremljen s tehnologijo MOSFET. Ti paletniki so primerni predvsem za prevoz tovora na gladkih površinah. Zelo majhen radij obračanja jim omogoča izjemno okretnost. Primerni so predvsem za natovarjanje in raztovarjanje tovornjakov ali pa manipulacijo s tovorom po ozkih hodnikih.

QX AC Technology serije
Za profesionalce

QX18-QX20 je narejen z namenom, da zagotovi učinkovito rešitev potrebam najzahtevnejših profesionalnih uporabnikov. Namenjen je intenzivnejši uporabi v najrazličnejših procesih skladiščne logistike. Visoko zmogljivost in učinkovitost serije QX so zagotovili z vgradnjo AC motorjev in hkrati dosegli boljšo energetsko učinkovitost in podaljšano življenjsko dobo baterije.

QX20DL Series
Dvojni dvig

DL verzija serije QX je opremljena z dodatnim dvigom, ki vilice dvigne na višino 800mm. Zelo primeren je za komisioniranje, saj omogoča uporabniku, da si nastavi želeno višino in s tem prepreči nepotrebno odlaganje ali dvigovanje tovora iz tal. Visoko zmogljivost in učinkovitost serije QX so zagotovili z vgradnjo AC motorjev in hkrati dosegli boljšo energetsko učinkovitost in podaljšano življenjsko dobo baterije.

QX20P Series
Zmogljiv in vsestranski

QX20P je nov vsestranski električni paletnik v ponudbi podjetja PRAMAC-LIFTER. Zahvaljujoč zložljivi platformi za voznika ga je mogoče uporabljati v tesnih prostorih ali pa se z njim voziti na srednje razdalje z hitrost (8 km/h). Močan okvir, SEM tehnologija motorjev in zavorni sistem z regeneracijo energije je samo nekaj lastnosti tega izjemnega modela, ki dokazujejo visoko tehnologijo, ki jo vsebuje.

QX22 Series
Za najboljše rezultate

QX22 je idealen električni paletnik, kjer so potrebne visoke hitrosti pretoka blaga na dolge razdalje. Odlikuje ga nosilnost 2200kg, hitrost vožnje 10km/h in velika kapaciteta baterije (315Ah)