Servis viličarjev

 

Serviserji v podjetju Vilprof d.o.o. z ustrezno strokovno izobrazbo in izkušnjami na področjih, za katera so zadolženi, so vam na voljo vsak delavnik med 7h in 15h. V tem času bodo naredili vse, da na stroju oz. opremi odpravijo napako. Usposobljeni smo za popravilo vseh vrst viličarjev, še posebej za viličarje TOYOTA in LINDE. Tri najbolj pomembne prednosti, katere zagotavlja servisna služba podjetja Vilprof d.o.o., pa so:

 

Hiter odziven čas

Prizadevamo si, da v primeru okvar ukrepamo kar se da hitro in učinkovito, ter jih tudi odpravimo. V kolikor je napaka prevelika, da bi jo lahko odpravili v doglednem času, vam nudimo nadomestni viličar za čas popravila, vaš viličar v okvari pa odpeljemo v servisno delavnico, kjer odpravimo vse napake. Zavedamo se, da je oprema v notranji logistiki ključnega pomena.

 

Servisna vozila

Za hitro intervencijo in redno vzdrževanje strojev in opreme na terenu imamo dva popolnoma opremljena dostavna vozila, ki serviserju na terenu omogočata vse, kar je na terenu možno storiti. Za vse večje okvare kot so večje okvare menjalnika, generalna popravila, … pa poskrbimo v servisni delavnici na lokaciji podjetja v Logatcu.

 

Hitrost dostave

Da pa zgoraj omenjene prednosti resnično delujejo, poskrbimo z najhitrejšo dostavo rezervnih delov, ki je v večini primerov 24 ur. S tem servisu omogočamo hiter odziven čas in kvaliteten servis.

Periodični pregled

Obratovalno dovoljenje za viličar

 

Na podlagi Zakona o varnosti in zdravju pri delu (Ur. list RS št. 56/99) mora delodajalec zagotoviti, da je delovna oprema periodično pregledana za varno uporabo. Predpogoj za pridobitev potrdila o tehnični brezhibnosti delovne opreme je ne le tehnična brezhibnost, temveč tudi ustrezna varnostna oprema.

Ustreznost delovne opreme potrdi pooblaščena organizacija z opravljenim pregledom in izdano listino – Obratovalno dovoljenje, ki je izdano na podlagi pravilnika o varnosti in zdravju pri uporabi delovne opreme (Ur. list RS št. 101/2004)

Strokovna služba opravlja preglede in preizkuse po Metodologiji o opravljanju strokovnih nalog na področju varstva pri delu in Metodologiji za preglede in preizkuse delovne opreme, viličarjev ter pooblastila Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve št.:10202/0026/99.

Po pregledu in preizkusu delovne opreme se izdela zapisnik pregleda in izjava – obratovalno dovoljenje.

 

Pri nas vam poleg ostalih servisnih storitev lahko zagotovimo tudi pregled in odpravo nepravilnosti na vašem viličarju. Na podlagi tega pregleda boste prejeli potrdilo o tehnični brezhibnosti viličarja.

Vaš viličar potrebuje servis? Potrebujete obratovalno dovoljenje? Kontaktirajte nas in v kratkem vam bomo poslali ponudbo!