Ročni paletniki Lifter

GS Basic Series
Osnovni večnamenski paletnik

GS PRO Series
Za večje obremenitve

GS Pro Series, je odličen paletnik za dviganje in prenašanje bremen na paletah ali v zabojnikih standardnih velikosti. Zaradi svoje majhne teže, omogoča gladko gibanje in izjemne manevrske sposobnosti. Vsi modeli serije GS so idealni za delo na gladkih podlagah.

GS Special Series
Za vse vaše potrebe

Serija GS Special, je na voljo v več različicah in je idealno delovno orodje za premikanje skoraj vseh velikosti palet. Paletnik je primeren za gladka tla in zagotavlja enostavno in lahko vodljivost.

GS Premium Series
Za občutljiv tovor

GS Premium, je prav tako na voljo v več različicah, odlikuje pa ga enostavna uporaba v primeru transportiranja krhkih tovorov kot je kristal, steklo, keramika. Za delo z omenjenim krhkim tovorom skrbi tudi poseben sistem za spuščanje tovora, ki omogoča gladko in ne sunkovito spuščanje.

GS Mister Hydro Series
Pocinkano in nerjaveče

GS Mister Hydro, na voljo v več različicah in je idealen paletnik za uporabo v vlažnih razmerah. Primeren je predvsem za delo, kjer je potrebno doseganje visokih higienskih standardov, kot je področje farmacije, kemije, prehrambena industrija in podobno.

GS 30 Series
Vsestranski in najmočnejši

Različica GS30 zaključuje paleto paletnikov Lifter in je primeren za vsestransko uporabo. GS30 ima okrepljeno strukturo, ki je izredno odporna na težke delovne pogoje in zagotavlja vsestranskost in varno delo s tovorom. GS paletniki so na voljo tudi v različnih velikostih, tako da izpolnjujejo vse možne potrebe kupcev.

Ročni paletniki Lifter z dvigom

MX Series
Visoka kvaliteta, nizka cena

MX Series, ponuja odličen kompromis med ceno in zmogljivostjo. Je močan in zmogljiv paletnik in se uporablja predvsem kot delovna miza. Idealen je tudi za ne pogosto nakladanje in razkladanje manjših tovornih vozil.

HX10M Series
Moč ročnega dvigovanja

HX 10M omogoča enostavno in lahko ročno dvigovanje do višine 800 mm. Omogoča nam, da si nastavimo višino po želji in ga uporabljamo kot delovno mizo. Primeren je predvsem za mehanične delavnice.

HX10E Series
Moč električnega dviganje

HX 10E s svojim elektro motorjem omogoča enostavno dvigovanje do višine 800 mm. Omogoča nam, da si nastavimo višino po želji in ga uporabljamo kot delovno mizo. Primeren je predvsem za mehanične delavnice. Uporaben je tudi za komisioniranje v manjših skladiščih.

Ročni paletniki Lifter s tehtnico

Scale Series
Inteligentni sistem za tehtanje

Scale Series je poseben paletnik s tehtnico. Na voljo je več izvedb. Od preprostega tehtanja do tistega bolj natančnega in z možnostjo izpisa. Kljub natančnemu tehtanju pa ni primeren za uradno določanje teže. Poleg tehtnice ima vse ostale lastnosti ročnega paletnika